خواص خوراکی ها

معرفی خواص خوراکی ها

خواص خوراکی ها

معرفی خواص خوراکی ها

۲۳ مطلب در مرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

یکی از ناشناخته ترین و در عین حال پرخاصیت ترین گیاهان موجود در ایران را در این مطلب و طبق تحقیقات جدید علمی به شما معرفی می کنیم. در سرتاسر اینترنت اطلاعات بی پایه و اساس درباره این گیاه مشاهده می شود که عمدتا صحت ندارند. سنا عاری از چربی و کالری است اما منبع غنی از ویتامین B است.

اگر به دنبال یک درمان موثر گیاهی برای تمیز کردن روده ها، درمان یبوست یا این سری مشکلات هستید، احتمالا برگ سنا مشکلات شما را حل میکند! برخی افراد تابحال از این گیاه استفاده نکرده اند. این گیاه نادر است و مزایای متعددی برای سلامتی دارد. قبل از اینکه درمورد مزایای بیشمار سنا برای سلامتی، پوست و مو بگوییم ابتدا در مورد این گیاه اسرار آمیز بیشتر میدانیم.

برگ سنا چیست؟

سنا گونه ای از گیاهان گلدار از خانواده باقسانان است. این گیاه گلهای زرد، سفید و صورتی دارد. منشاء درختچه ی آن شمال آفریقا، خاورمیانه و برخی از مناطق آسیا است. در آسیا، سنا اغلب در مناطق معتدل هند و چین یافت میشود. سنا بدلیل داشتن ترکیباتی بنام آنتراکینونی یک ملین (ضدیبوست) قوی است.

تقریبا تمام بخش های این گیاه ارزش دارویی دارند و هزاران سال بعنوان داروی گیاهی در هند استفاده میشود. برگ سنا در طب سنتی چینی بعنوان گیاه ضد یبوست استفاده میگردد ولی استفاده ی منظم آن توصیه نمیشود. سنا در قالب قرص و کپسول، چای و چای کیسه ای و همچنین عصاره ی مایع هم در دسترس است. پوسته ی بیرونی آن هم خاصیت ملین دارد ولی نسبت به برگها تاثیر و نیروی کمتری دارد؛ اما موارد استفاده از سنا چیست؟

...

توضیحات بیشتر را با کلیک بر روی لینک اصلی زیر بخوانید:

نتایج جدیدترین تحقیقات راجب سنای مکی و روش اصولی مصرف آن

  • رادین حیدری
  • ۰
  • ۰

درست کردن روغن سیاه دانه میتواند بسیار عالی باشد چون بدون هیچ گونه ناخالصی و آلاینده و دیگر مشکلات که گاهی اوقات در روغن های آماده وجود دارد، میتوان از مزایای بیشمار آن بهره مند شد. در این مطلب ما ساده ترین و جدیدترین روش برای تهیه روغن سیاه دانه را به شما یاد می دهیم. به این نکته دقت نمایید که روغن سیاه دانه در صورت تولید غیراصولی ممکن است سمی باشد، پس دقیقا مطابق دستور زیر پیش بروید.

رÙ?غÙ? سÛ?اÙ? داÙ?Ù?

آموزش گام به گام طرز تهیه ساده روغن سیاه دانه

می دانید که روغنی که خود تهیه میکنید بسیار تازه است و هر موقع بخواهید میتوانید از آن استفاده کنید. در این فرایند، شما فقط به سیاه دانه طبیعی و یک دستگاه روغن گیری نیاز دارید. روش به اینصورت است:

گام اول: یک دستگاه روغن گیری بخرید. روش استفاده از دستگاه را با دقت بخوانید و با متود و خصوصیات آن آشنا شوید. این دستگاه روغن دانه ها و مغزهایی که مقدار زیادی چربی دارند را میگیرد. دانه های سیاه دانه حاوی 35 درصد چربی و روغن است، پس برای این روش ایده آل میباشند.

گام دوم: دانه های سیاه دانه را تمیز کنید و بگذارید تا خشک شوند. اطمینان حاصل کنید که این دانه ها عاری از هرگونه کثیفی یا خاک، شن و… هستند تا روغنی تمیز و خالص و عاری از هر آلودگی داشته باشید.

گام سوم: دستگاه را کاملا تمیز کنید و بشورید تا هیچ ماده و روغنی از قبل درون آن باقی نمانده باشد.

گام چهارم: همه ی قسمتهای دستگاه را کنارهم قرار دهید و به دستورالعمل دستگاه توجه کنید. مخزن روغن را درمحل مشخص شده قرار دهید و یک کاسه ی کوچک برای ریختن روغن در آن بگذارید.

...

ادامه توضیحات را در لینک اصلی زیر بخوانید:

آموزش گام به گام جدیدترین و ساده ترین روش طرز تهیه روغن سیاه دانه

  • رادین حیدری
  • ۰
  • ۰

در سرتاسر اینترنت مطالبی درباره خواص بابونه و نحوه مصرف آن می بینید که عمدتا علمی نبوده و گهگاهی نظرات شخصی نویسندگان هستند! در این مطلب ما حاصل جدیدترین تحقیقات مجله معتبر پن استیت در زمینه فواید ثابت شده بابونه را در اختیار شما قرار می دهیم.

توضیحاتی در مورد بابونه

گلهای بابونه سفیدرنگ و کوچک است و وسط این گلها زرد رنگ است و کمتر از 2?5 سانت پهنا دارند، این گل برروی یک ساقه ی بلند، نازک و به رنگ سبز روشن رشد میکند. گاهی اوقات بابونه ها وحشی هستند و نزدیک سطح زمین رشد میکنند، اما این گیاه را میتوان در اطراف باغها نیز پیدا کرد. این بابونه میتواند به بالای 90 سانت هم برسد. بابونه ی آلمانی، بومی اروپا، آفریقای شمالی و قسمتهایی از آسیا است. این رابطه ی نزدیکی با بابونه ی رومی دارد که کمتر استفاده میشود اما خواص دارویی مشابهی دارد.

4 استفاده اصلی از بابونه در طب سنتی

1- اضطراب، بیخوابی

بسیاری از آمریکایی هایی که بابونه مصرف میکنند بدلیل تسکین اضطراب و کمک به خواب از این گیاه استفاده مینمایند. تاکنون تنها یک کارآزمایی بالینی تصادفی کنترل شده درمورد استفاده از بابونه برای درمان اضطراب افراد وجود داشته است. این مطالعه دریافت که کپسولهای بابونه میتواند علایم اضطراب را در افرادیکه دارای اختلال اضطراب فراگیر (Generalized Anxiety Disorder GAD) ملایم تا متوسط هستند کاهش میدهد. مطالعات حیوانی دریافتند که دوز پایین بابونه موجب تسکین اضطراب میشود درحالیکه دوزهای بالاتر به بهبود خواب کمک میکنند.

2- مشکلات گوارشی

بابونه بصورت سنتی برای درمان گرفتگی های معده، سندروم روده ی تحریک پذیر (IBS)، سوء هاضمه، اسهال، گاز و کولیک استفاده میشده است. این گیاه به شل کردن انقباض عضلات کمک میکند، بویژه عضلات صاف که روده را تشکیل میدهند؛ اما مطالعات انسانی انجام گرفته درمورد این شرایط وجود ندارد. یک تجزیه تحلیل از مطالعات مختلف نشان داد که ترکیب حاصل از گیاهان دارویی مانند ایبریس، نعنا و بابونه به کاهش علایم سوء هاضمه کمک میکند.

3- ژنژیویت (التهاب لثه)، زخم دهان

برخی افراد برای این بیماری های دهان از بابونه استفاده میکنند، اما شواهدی مبنی بر اثبات این دعا وجود ندارد. شواهدی وجود دارد که نشان میدهد وقتی بابونه بعنوان دهانشویه استفاده شود، به پیشگیری از از زخم های دهان ناشی از اشعه و شیمی درمانی کمک میکند، اما نتایج تحقیقات مختلف متفاوت است.

...

ادامه توضیحات را در لینک اصلی زیر بخوانید:

همه فواید و خواص ثابت شده بابونه و طرز مصرف اصولی آن

  • رادین حیدری
  • ۰
  • ۰

رزماری یک گیاه همیشه سبز معطر است که بومی مدیترانه است. از این گیاه برای شیرینی پزی، آشپزی، عطرهای بدن و مزایای بالقوه ی آن برای سلامتی استفاده میشود. رزماری همراه با بسیاری از گیاهان دیگر مانند پونه، آویشن، ریحان و اسطوخدوس یکی از اعضای خانواده نعناییان است.

این گیاه علاوه بر بو ومزه ی خوبی که دارد سرشار از آهن، کلسیم و ویتامین B6 میباشد. رزماری میتواند بصورت خشک شده یا تازه استفاده شود. این گیاه از گذشته بعلت خواص دارویی مورد توجه بوده است. رزماری بصورت سنتی برای تسکین درد عضلات، بهبود حافظه، تقویت سیستم ایمنی و گردش خون و همچنین تقویت رشد مو استفاده میشود.

حقایقی در مورد رزماری

  • رزماری یک گیاه چندساله است-بیش از 2 سال عمر میکند.
  • برگ های آن معمولا در آشپزی استفاده میشود.
  • مزایای آن برای سلامتی شامل افزایش تمرکز، بهبود هضم و جلوگیری از زوال عقل میباشد.
  • مقادیر زیاد استفاده از آن موجب استفراغ، کما و ادم ریوی میشود.

فواید

رزماری طیف وسیعی از مزیتها برای سلامتی دارد.

1- ترکیبات آنتی اکسیدان و ضد التهاب

رزماری منبع آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضدالتهاب است که موجب تقویت سیستم ایمنی و بهبود گردش خون میگردد. مطالعات آزمایشگاهی نشان میدهد که رزماری سرشار از آنتی اکسیدان است که ترکیبات مضری به نام رادیکال های آزاد را خنثی میکند.

2- بهبود هضم

در اروپا از رزماری اغلب برای درمان سوء هاضمه استفاده میشود. در حقیقت کمیسیون آلمان رزماری را برای درمان سوء هاضمه تایید کرده است. البته این نکته را هم درنظر بگیرید که هنوز شواهد علمی کافی برای حمایت از این ادعا وجود ندارد.

3- بهبود حافظه و تمرکز

...

ادامه مطلب را در لینک اصلی زیر بخوانید:

خواص گیاه رزماری که نمیدانستید

  • رادین حیدری
  • ۰
  • ۰

گزنه مثل یک گیاه خطرناک بنظر میرسد، اما این گیاه خواص بسیاری برای سلامتی دارد. گزنه موجب کاهش التهاب، کمک به کاهش آلرژی، درمان آرتروز و افزایش تستوسترون میشود. اگرچه گزنه گیاه خطرناکی نیست اما خطرات و اثرات جانبی هم دارد. در این مطلب خواص و مضرات گیاه گزنه را برایتان آورده ایم.

گزنه چیست؟

گزنه (نام علمی: Urtica dioica) گیاه بومی اروپا، آفریقا، آسیا و شمال آمریکا است. این گیاه منحصر بفرد از زمان یونان باستان بدلیل اثرات التیام بخش آن، در پزشکی مورد استفاده قرار میگرفت. گزنه در طی زمانهای طولانی بعنوان غذا، دارو، لوازم آرایش و… مورد استفاده قرار میگرفته است. استفاده های گسترده ی آن شامل هرچیزی میشد، از بهبود سلامت مردان گرفته تا رفع گرفتگی بینی. این درست است که با لمس برگهای گزنه ی وحشی، تحریکات پوستی ایجاد میشود. بااینحال وقتی گزنه برای مصرف آماده میشود، پوست خشن آن بریده، پخته یا جوشانده میشود، بصورتیکه برای مصرف آماده و بیخطر باشد.

ترکیبات

گزنه حاوی ویتامینها و مواد مغذی با ارزشی است:

  •  
  • ویتامین A، B1 و K
  • پتاسیم
  • کلسیم
  • آهن

نحوه تاثیر گزنه

گزنه خواص ضدالتهابی دارد که موجب کاهش علامتهای التهاب میشود. این همچنین با روشی که بدن سیگنالهای درد را ارسال میکند، تداخل مینماید. این اثرات ضدالتهابی موجب بهبود آلرژی، گرفتگی بینی، آرتریت و… هم میشود.

فواید در طب سنتی

بنام انجره و با طبیعت گرم و خشک است. لطیف کننده اخلام لزج، جاذب، زخم کننده اعضاء، مدرّ ادرار، خون قاعدگی، شیر و عرق و افزاینده میل جنسی، پاک کننده قفسه سینه، ریه و معده، گشاینده دهانه رلم و انسداد کبد و طحال و تحلیل برنده است. گذاشتن برگ کوبیدة آن در بینی قاطع خونریزی از بینی و ضماد برگ تازة او جهت گشودن دمل و قطع زگیل خصوصاً با عسل و جهت کشیدگی عصب و با نمک جهت جراحات ناشی از گزش سگ هار و پختة او با روغن زیتون جهت ورم جرالت و پخته آن با ماءالشّعیر به جهت تنقیة ریه و قفسه سینه و تخمش جهت دشواری در تنفس، بیماریهای کلیه و طحال و خارج کردن بلغم لزج و با سکنجبین جهت درد طحال، پهلو و درد کلیه و مسکّن فوری آن می باشد.

...

سایر خواص گیاه گزنه را در لینک اصلی زیر بخوانید:

خواص گیاه گزنه چیست و چه فواید و عوارضی دارد؟

  • رادین حیدری
  • ۰
  • ۰

نسترن یک گیاه بومی شمال آفریقا، خاورمیانه و اروپا است. نسترن در حاشیه ی جنگلها، بیشه ها و گودالها و… میروید. این گیاه در سایه یا آفتاب رشد میکند. خشکی را بخوبی تحمل می کند مناسب ترین خاک برای کشت نسترن کوهی خاکهایی با بافت متوسط و خاکهای سنگین حاوی مقادیر متوسطی مواد و عناصر غذایی است.

Ú¯Ù? Ù?سترÙ?

نسترن به خانواده ی Rosaceae تعلق دارد و اسم های زیادی هم دارد. گلهای این گیاه صورتی یا سفید است و میوه هایی قرمز رنگ بنام سای نورودون دارند. این میوه ها خواص دارویی بسیار زیادی برای سلامتی دارند که در اینجا به آنها نگاهی می اندازیم.

فواید عرق نسترن برای سلامتی

عرق نسترن خواص ضد آنمی، ضد اسهال، دیورتیک (ادرار آور)، ضدعفونی کننده، تونیک و هموستاتیک دارد. نسترن وحشی صدها سال برای مصارف دارویی مصرف میشده است اما امروزه برای ساخت لوازم آرایشی ارگانیک هم مورد استفاده قرار میگیرد. عرق نسترن خواص بسیار زیادی برای سلامتی دارد. این گیاه سرشار از ویتامین C، فلاونوئیدها، اسیدسیتریک و اسید مالیک، تانن، کاروتنوئیدها است.

امروزه بدلیل خواص ضدپیری، آنتی کسیدان و خواص بازسازی کننده ی روغن میوه ی نسترن، تقاضا برای آن افزایش یافته است. این روغن به بازسازی سلولهای پوست و بافتهای آسیب دیده، از بین بردن نقصهای پوستی بعد از زایمان، علامتهای کشیدگی پوست، زخم های بعد از عمل، زخم های آکنه، درماتیت خشک، سوختگی ها و آفتاب سوختگی ها شناخته شده است. روغن 100 درصد طبیعی آن برای موهای آسیب دیده هم بسیار مفید است.

توصیه ها، مقدار مصرف و نکاتی در مورد نسترن

  • بهترین زمان کشت نسترن اوایل تیر تا اواخر شهریور است.
  • امروزه مطالعات نشان داده اند با مصرف دوز توصیه شده، هیچگونه اثرات جانبی سمی وجود ندارد.

آشپزی با گیاه نسترن!

میوه ی نسترن در مرباها، سس های میوه ای، طعم و عطر دهنده به غذاها و همچنین بعنوان چای گیاهی بسیار استفاده میشود. بدلیل اینکه این گیاه خواصش را بخوبی حفظ میکند، میتوان آن را خشک کرد یا در فریزر نگهداری کرد.

...

توضیحات بیشتر را در لینک اصلی زیر بخوانید:

خواص و عوارض اصلی عرق نسترن و نحوه ی مصرف اصولی آن

  • رادین حیدری
  • ۰
  • ۰

اولین و بیشترین استفاده از تمبر هندی، استفاده از میوه و پالپ های آن، قبل از استخراج عصاره آن برای مصارف غذایی است. از تمبر هندی همچنین برای تمیز کردن ظروف مسی، به خصوص آیتم‌ های برنجی استفاده می ‌شود. گرچه تمبر هندی کاربردهای زیادی دارد، اما هنوز بسیاری از آن‌ها مشهور نیستند. نام علمی آن Tamarindus indica است که از آفریقا سرچشمه می‌گیرد، اما امروزه در اغلب قاره ‌ها یافت می‌شود. تمبر هندی فواید سلامتی متعددی دارد که برخی از آنها در زیر لیست شده ‌اند.

تÙ?بر Ù?Ù?دÛ?

1-  مواد مغذی با ارزش

تمبر هندی حاوی مواد مغذی فراوانی در هر وعده نسبت به اکثر مواد غذایی است و حاوی مقادیر زیادی سدیم، پتاسیم، تیامین، منیزیم، آهن و فسفر است. تمبر قادر است تمام مواد مغذی ضروری را فراهم کند و در بعضی موارد نیازهای مصرفی مواد غذایی روزانه را فراهم می کند. همچنین حاوی نیاسین است که می تواند به پیشگیری از سرطان و سکته مغزی کمک کند. علاوه بر نیاسین، حاوی ویتامین C، کلسیم، مس و پیریدوکسین یا ویتامین B6 است. بنابراین دارای تمام مواد مغذی و مواد معدنی مورد نیاز بدن است.

2- مزایای شگفت انگیز برای پوست

تمبر هندی دارای درصد بالایی از مواد مغذی در هر خدمت همراه با محتوای بالای مواد معدنی است. به غیر از این، دارای مزایای منحصر به فردی برای پوست می باشد. تمبر هندی حاوی تیامین و آلفا هیدروکسی اسید یا AHAs است. بعلاوه به عنوان یک عامل لایه بردار موثر عمل می کند و قادر به روشن کردن پوست است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که تمبر هندی را چند دقیقه بخیسانید تا پالپ آن استخراج شود و سپس آن را با عسل و لیمو مخلوط کنید و روی چهره اعمال کنید. بگذارید مخلوط 15 دقیقه باقی بماند. تمبر هندی به تسکین پوست و همچنین خلاصی از گرد و غبار کمک می کند.

3- جلوگیری از ریزش مو

مزایای تمبر هندی برای مهار کردن و کاهش ریزش مو شناخته شده است. اگر نگران ریزش مو هستید، می توانید روش زیر را برای اثر فوری امتحان کنید:
1- ابتدا مقداری تمبر هندی را در آب ولرم بخیسانید و پس از آن 15 گرم از پالپ آنرا جدا کنید.
2- هنگامی که پالپ را از میوه بیرون آوردید، چند قطره آب به آن اضافه کنید و مخلوط را مثل خمیر روی سرتان بگذارید.
3- سر خود را با یک حوله مرطوب بپوشانید و نیم ساعت صبر کنید.
4- پس از آن، می توانید مو و پوست سر را بشویید.
5- سپس از شامپو معمولی استفاده کنید و موهای خود را کاملا بشویید.
متوجه خواهید شد که این روش نه تنها اثر دارد، بلکه در پیشگیری از ریزش مو بسیار مؤثر است.

...

جهت آشنایی با سایر خواص تمبر هندی به لینک اصلی زیر رجوع نمایید:

14 تا از خواص و عوارض ثابت شده تمبر هندی

  • رادین حیدری
  • ۰
  • ۰

در این مطلب طبق جدیدترین تحقیقات روز دنیا، فواید و مضرات کیوی که کاملا به لحاظ علمی ثابت شده هستند را به شما معرفی می کنیم و سپس با نکاتی که در مصرف کیوی باید به آنها دقت کنید می پردازیم.

کیوی دارای مزایای بسیار زیادی برای سلامتی است. تکه های سبز رنگ این میوه بسیار جالب و زیباست. از جمله مزایای کیوی میتوان به بهبود هضم، کنترل فشار خون، جلوگیری از آسیب به DNA، تقویت سیستم ایمنی، کمک به کاهش وزن، بهبود سلامت دستگاه گوارش، کمک که خارج کردن سموم از بدن، کمک به مبارزه با بیماری ها، مفید برای بیماران دیابتی، پیشگیری از دژنراسیون ماکولا یا تباهی لکه زرد (شایعترین علت کوری در افراد مسن)، ایجاد تعادل قلیایی، جلوگیری از یبوست، پیشگیری از سنگ کلیه، کمک به بهبود خواب، حذف رادیکالهای آزاد و مفید برای زنان باردار اشاره کرد.

ارزش تغذیه ای کیوی

کیوی سرشار از مواد مغذی و ویتامین هاست. این یک میوه ی کوچک شکفت انگیز است! کیوی کالری بسیار کمی دارد و همچنین محتوای چربی کمی دارد. یک کیوی با اندازه ی متوسط دارای 42 کالری و 0?4 گرم چربی است. کیوی یک منبع غنی از ویتامین و فیبر رژیمی است. کیوی بیشترین میزان ویتامین C در هر 28 گرم را نسبت به سایر میوه ها دارد. کیوی حاوی ویتامین های A, C, K و E و فولات میباشد. این میوه حاوی مس، کولین، منیزیم، آهن، منگنز، کلرید و فسفر است. کیوی شاخص گلیسمی کم تا متوسط دارد و دارای کاروتنوئیدهای بتاکاروتن، لوتئین و زاکسنتین است.

...

ادامه متن را در لینک اصلی زیر بخوانید:

14 تا از فواید و مضرات کیوی طبق تحقیقات 2019 

  • رادین حیدری
  • ۰
  • ۰

اضافه کردن آب لیمو به آبی که می نوشید میتواند یک نوشیدنی جدید و متنوع باشد.آب لیمو بدلیل اینکه فواید زیادی دارد توسط کارشناسان و افراد مشهور توصیه میشود. ازجمله این فواید عبارتند از جلوگیری از کم آبی بدن، کمک به هضم و کمک به کاهش وزن. در این مطلب موارد خطرناکی که با نوشیدن بیش از حد آب لیمو برای فرد ایجاد میشود را آورده ایم که حاصل جدیدترین تحقیقات چندین مجله معتبر در دنیاست.

خراب شدن دندان ها

اگرچه مصرف به اندازه ی لیموترش در روز بیضرر بنظر میرسد، اما این میتواند به دندانهای سفید شما صدمه بزند. انجمن دندانپزشکی آمریکا هشدار میدهد که از آنجاییکه لیموترش بسیاراسیدی است، تماس مکرر میتواند موجب فرسایش مینای دندان شود.

اگر نمیدانید که مینای دندان فرسوده چه حالتی ایجاد میکند، تصور کنید که دندانها به رنگ زرد است و وقتی با زبان دندانها را احساس میکنید، بسیار زبر و خشن هستند.اگر قانع نشدید، حداقل سعی کنید که مقدار خوردن لیمو را کم کنید تا میزان اسیدیته در تماس با دندان کاهش یابد.

ناراحتی معده

مصرف بیش از اندازه ی هر چیزی میتواند مضر باشد حتی لیموترش. درحالیکه آب لیمو حاوی فواید زیادی برای سلامتی است، مصرف بیش ازحد آن میتواند عوارض جانبی خطرناکی برای سلامتی داشته باشد از جمله بدتر شدن زخم معده و توسعه ی بیشتر ریفلاکس گاستروازوفاژیال (GERD) است.

ریفلاکس گاستروازوفاژیال (که در میان مردم به ترش کردن شناخته میشود) با غذاهای اسیدی مانند لیموترش بدتر میشود و میتواند موجب سوزش معده، حالت تهوع و استفراغ گردد.

...

برای مطالعه ادامه متن به لینک اصلی زیر رجوع نمایید:

6 تا از بدترین مضرات لیموترش طبق تحقیقات جدید انجام شده در دنیا

  • رادین حیدری
  • ۰
  • ۰

عسل ماده ای است که زنبورها از شهدگیاهان میسازند. معمولا بصورت خام و یا شیرین کننده در غذاها مصرف میشود. گاهی هم ممکن است بعنوان دارو مصرف شود؛ اما همزمان مضراتی هم دارد. مطالب مختلفی در سرتاسر اینترنت می خوانید که عمدتا نظر شخصی نویسندگان هستند. ما در اینجا به نقل از یکی از معتبرترین مجلات پزشکی دنیا نتایج جدیدترین تحقیقات خواص و مضرات عسل را در اختیار شما قرار می دهیم.

اطلاعات عمومی درباره عسل

عسل میتواند در طول تولید، جمع آوری و پردازش توسط میکروبهای گیاهان، زنبورها و گردوغبار آلوده شود. خوشبختانه عسل ویژگی هایی دارد که از زنده ماندن و تولید مجدد این میکروبها جلوگیری میکند. بااینحال برخی باکتری هایی که اسپور تولید میکنند مانند آنهایی که بوتولیسم تولید میکنند، میتوانند زنده بمانند. به همین دلیل است که گاهی اوقات در نوزادانی که به آنها عسل داده میشود، بوتولیسم دیده میشود. برخی کارشناسان همچنین توصیه میکنند از عسلهای آنتی باکتریال (برای مثال Medihoney) استفاده شود تا عاری از عوامل میکروبی باشد. برخی کارشناسان پیشنهاد میکنند که این نوع عسل باید از کندوهای عاری از میکروبها جمع آوری شوند که عاری از میکروبها هستند و بوسیله ی آنتی بیوتیکها درمان نشده باشند؛ از طرفی باید از شهدگیاهانی باشد که درمعرض آفت کشها قرار نگرفته اند.

عسل برای سرفه، دیابت، کلسترول بالا، آسم و تب یونجه استفاده میشود. این همچنین برای درمان اسهال، زخم های دهان ناشی از درمان سرطان و زخم معده ناشی از عفونت باکتری هلیکوباکترپیلوری استفاده میشود. عسل همچنین بعنوان منبعی از کربوهیدرات در طول ورزشهای طاقت فرسا در افرادیکه سوء تغذیه دارند استفاده میشود. عسل همچنین برای تسکین جراحات ناشی از برداشتن لوزه ها مورد استفاده قرار میگیرد.

برخی افراد عسل را برای درمان جراحات، سوختگی ها، زخم پای دیابتی، قانقاریا و درمان آب مروارید یا قرمزی قرنیه در افرادیکه با ویروس هرپس آلوده شده اند، مستقیما برروی پوست قرار میدهند. همچنین عسل را برای درمان آفتاب سوختگی، جلوگیری از عفونتها و جلوگیری از گسترش سلولهای سرطانی پس از برداشتن تومور، روی پوست قرار میدهند. عسل برای درمان زخم های دهانی که در طول درمان سرطان ایجاد میشود و جلوگیری از عفونتهای لثه در دهان میگذارند و سپس قورت میدهند. عسل برای کاهش خارش پوست، درمان ضایعات پوستی ایجاد شده توسط یک ارگانیسم بنام لیشمانیا، هموروئید و عفونتهای هرپس برروی پوست قرار میدهند.

...

خواص مهم عسل را در لینک اصلی زیر بخوانید:

10 تا از خواص و مضرات اصلی و شگفت آور عسل

  • رادین حیدری