خواص خوراکی ها

معرفی خواص خوراکی ها

خواص خوراکی ها

معرفی خواص خوراکی ها

۶ مطلب در تیر ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

علی رغم آنچه که ممکن است فکر کنید، این عرق ما نیست که بو می دهد! بلکه باکتری های طبیعی در پوست ما باعث ایجاد این بو می شوند. برخی از غذاها مانند سیر یا ادویه جات، الکل و انواع داروها می توانند بوی عرق را ناخوشایند کنند. اگر از بوی بد عرق رنج می برید و می خواهید هرچه زودتر از شر این بو خلاص شوید این مطلب را تا انتها بخوانید تا با 11 روش موثر استفاده از جوش شیرین برای رفع بوی بد بدن آشنا شوید.

بÙ?Û?-بد-بدÙ?.jpg

چرا جوش ‌شیرین به درمان بوی بدن کمک می‌کند؟

مزایای جوش ‌شیرین بسیار زیاد است. جوش ‌شیرین تنها یک مورد خانگی محبوب نیست بلکه یک جزء تشکیل ‌دهنده است که به رهایی از بوی بدن کمک می‌کند. جوش ‌شیرین سدیم بیکربنات است که خاصیت ضد باکتریایی، ضد قارچی، ضد عفونی‌کننده و ضد التهابی دارد.

  • ممکن است رطوبت پوست را جذب کرده و آن را خشک نگه دارد.
  • ممکن است از بوی بدن به خاطر خواص آن جلوگیری کند.
  • ممکن است باکتری ‌ها یا قارچ ‌ها را بکشد.
  • می‌تواند بدن را خنثی کند تا از عرق و بو جلوگیری کند.
  • سطح pH را برای مبارزه با اسید عرق کنترل خواهد کرد.

11 روش موثر

1- جوش‌ شیرین خالی

جوش ‌شیرین به جذب رطوبت اضافی بدن کمک می‌کند؛ و به عنوان یک دئودورانت طبیعی در نظر گرفته می ‌شود که باکتری ‌ها را می‌کشد و بدن را وادار به مقابله با عرق و بوی بدن می‌کند.

طرز تهیه اول:

  • 1 تا 2 قاشق سوپ خوری جوش‌ شیرین را روی منطقه‌ای که بیش از همه عرق می‌کنید، بریزید.
  • چند دقیقه صبر کنید تا رطوبت را جذب کند.
  • با دقت تمیز کنید.

طرز تهیه دوم:

  • 1 تا 2 قاشق سوپ خوری جوش ‌شیرین را به یک کاسه آب در حال جوش اضافه کنید.
  • آن‌ها را به خوبی مخلوط کنید تا خمیری آماده کنید.
  • روی منطقه آلوده آب بریزید و این خمیر را بر روی آن بمالید.
  • برای چند دقیقه ماساژ دهید و سپس برای 5 تا 10 دقیقه باقی بگذارید.
  • دوباره با آب تمیز کنید.
  • این روش را به طور مرتب انجام دهید.

...

جهت مطالعه ادامه متن بر روی لینک زیر کلیک کنید:

11 روش موثر استفاده از جوش شیرین برای رفع بوی بد بدن

  • رادین حیدری
  • ۰
  • ۰

ناراحتی ناخوشایند ناشی از بیماری ضعیف کلیه باعث ایجاد وضعیت استرس زا می شود و تصمیم گیری سختی برای شما ایجاد می کند. چگونه از این ناراحتی خلاص شویم؟ چگونه می توانیم عملکرد کلی کلیه را بهبود بخشیم؟ با مطالعه مستمر بر روی تحقیقات پزشکان، دریافتیم که تعدادی از خوراکی ها و محصولات مؤثر برای درمان سنگ کلیه وجود دارد و در اینجا سرکه سیب چیزی است که ما پیدا کردیم. سرکه سیب بیشترین اثر را در درمان سنگ کلیه دارد. در ادامه با 7 روش طرز استفاده از سرکه سیب برای درمان سنگ کلیه آشنا می شوید.

سرکÙ? سÛ?ب

سنگ کلیه یکی از مهم‌ترین نگرانی‌ها برای سلامتی مردم است و توده‌ ای هستند که از نمک ‌های اسیدی و مواد معدنی ساخته می‌شوند. کریستال‌های بسیار متمرکزی که باعث درد در شکم، کمر و کشاله ران همراه با دیگر علائمی چون لرز، تب و دفع ادرار دردناک می باشند. سنگ کلیه شامل برخی عوامل است و شایع ‌ترین سنگ ها زمانی ایجاد می‌شوند که مواد شیمیایی در کلیه ‌ها باقی بمانند در نتیجه باعث ایجاد کریستال شوند. هر چند آن‌ها باید به طور معمول در ادرار معلق شوند و دفع گردند.

استفاده از سرکه سیب برای سنگ کلیه بسیار مهم است. سرکه سیب توسط سیب ‌های تخمیری شکل می‌گیرد و به طور گسترده برای پیشگیری و درمان طیف وسیعی از بیماری‌های پوستی و دیگر بیماری ‌های مزمن به عنوان یک درمان طبیعی استفاده می‌شود. سرکه سیب همچنین در درمان سنگ ‌های کلیه و نیز دردهای مربوط به آن مفید است.

اکنون زمان آن رسیده ‌است که نشان دهیم، چگونه می‌توان از سرکه سیب برای درمان سنگ‌ های کلیه استفاده کرد. تمام روش های پیشنهادی برای مدت طولانی مورد بررسی قرار گرفته و به دنبال آن از رژیم غذایی و شیوه زندگی مناسب استفاده شده است. اگر از سنگ ‌های کلیوی رنج می‌برند و به دنبال درمان‌های طبیعی هستید، فقط چند دقیقه وقت صرف خواندن این مقاله کنید تا تجربه بیشتری بدست آورید!

7 روش تایید شده علمی

1- سرکه سیب با آب

برخی از دلایل خاص، امکان استفاده از سرکه سیب برای سنگ های کلیه را امکان پذیر می سازد. ابتدا اینکه، شامل اسید سیتریک است که می‌تواند سنگ کلیه را نرم و تجزیه کند، در نتیجه سنگ ‌ها را از بین ببرد و کلیه را به عنوان یک تصفیه‌کننده مؤثر داخلی، تخلیه کند؛ به عبارت دیگر، سرکه سیب به طور طبیعی اسیدی است و کریستال‌ های تشکیل یافته را حل می کند و باعث حفظ تعادل بدن می شود. دوم اینکه، این سرکه شامل اسید استیک و فسفریک ‌اسید است که می‌تواند اندازه سنگ ‌ها را کاهش داده یا به طور کامل تجزیه کند و آن‌ها را به راحتی عبور دهد. سرکه سیب همچنین درد ناشی از سنگ ‌های کلیه را نیز کاهش می‌دهد. در نهایت، سرکه سیب می‌تواند اثر قلیایی شدن بر روی ادرار و خون ایجاد کند که به فرآیند گوارشی کمک کرده و سنگ کلیه را تجزیه و حذف می‌کند. این سرکه به وضوح تولید اسید هیدروکلریک را تحریک می‌کند در نتیجه به هضم کلی و جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه جدید کمک می‌کند.

برای استفاده از سرکه سیب برای سنگ ‌های کلیه، باید این دستورالعمل را با آب دنبال کنید:

  • 2 قاشق سوپ خوری سرکه سیب را در 6 تا 8 اونس آب بریزید.
  • قبل از هر وعده غذایی، محلول را بخورید تا سنگ کلیه را از بدن جدا کنید.
  • بعد از حذف سنگ ‌ها، حداقل هفته ‌ای یک ‌بار برای جلوگیری از تشکیل سنگ ‌های جدید به نوشیدن محلول ادامه دهید.

توجه: سرکه سیب استفاده ‌شده باید همیشه خام، ارگانیک، تصفیه نشده، بکر، غیر پاستوریزه و از نوع اصلی باشد. Bragg یکی از مارک های آلی است که نتایج بهتری ایجاد کرده است.

...

برای مطالعه ادامه متن بر روی لینک زیر کلیک کنید:

7 روش طرز استفاده از سرکه سیب برای درمان سنگ کلیه

  • رادین حیدری
  • ۰
  • ۰

آیا تاکنون اسم سرکه انگبین به گوشتان خورده است؟ سرکه انگبین یا سرکه عسل یک سرکه معمولی نیست و طی یک فرآیند سه مرحله ای ساخته می شود. همه افراد از عهده تهیه آن بر نمی آیند. این مطلب نتیجه جدیدترین اطلاعات را از مجلات پزشکی معتبر در سرتاسر دنیا و سپس نظر دکتر خیراندیش در مورد سرکه انگبین، انواع و طرز تهیه و مصرف آن برای شما بیان می کند.

سرکÙ? اÙ?گبÛ?Ù?

سرکه انگبین چیست؟

  • شربتی که از سرکه و انگبین (عسل) درست کنند.
  • سرکه انگبین همان اسید استیک است با این تفاوت که در ساخت آن از عسل استفاده می شود.
  • سرکه انگبین از انواع رایج سرکه نیست و به صورت تجاری در ایتالیا، فرانسه، رومانی و اسپانیا ساخته می شود.

طرز تهیه سرکه انگبین در علم مدرن

در برخی نقاط که عسل یافت نمی‌شد یا می‌خواستند شربتی ارزان قیمت فراهم کنند سکنجبین را از مخلوط سرکه و شکر تهیه می‌کردند ولی همچنان آن را سکنجبین می‌نامیدند؛ و امروز که عسل گران یا کمیاب تر از گذشته شده به‌طور کلی این شربت را با شکر تهیه می‌کنند. اگر زنبورعسل پرورش می دهید حیف است که سرکه انگبین درست نکنید. در کنار طعم و مزه، هم عسل و هم سرکه انگبین برای سلامتی بسیار خوب هستند.

برای درست کردن سرکه انگبین باید سه مرحله بگذرد: تخمیر، تلقیح با استوباکتر و قرار گرفتن در معرض هوا؛ بنابراین تابستان، بهترین زمان برای درست کردن سرکه انگبین است.

مرحله اول: تخمیر

ابتدا یک نوشیدنی تخمیرشده درست کنید که بیش از 12 درصد الکل داشته باشد همانند: از یک کیلو عسل بعلاوه آب برای ساختن محلولی به اندازه یک و نیم لیتر استفاده کنید. سپس آن را در 7 لیتر ضدعفونی شده ریخته و به مدت 1 تا 2 ماه در هوای اتاق برای از بین رفتن حباب های آن نگهداری کنید.

مرحله دوم: تلقیح با استوباکتر

هنگامی که یک روز گرم را پیش رو داریم، ابتدا شهد را به حیاط منتقل می کنیم، سپس برای مدت چند ساعت به مگس ها و سایر حشرات اجازه می دهیم تا باکتری های همزیست خود را با پاهایشان به داخل آن فرو ببرند و با استوباکتر تلقیح کنند (باکتری اسید استیک).

مرحله سوم: در معرض هوا قرار گرفتن

...

برای مطالعه ادامه متن بر روی لینک زیر کلیک کنید:

سرکه انگبین چیست؟ انواع و طرز تهیه و مصرف

  • رادین حیدری
  • ۰
  • ۰

امروزه، سویا به طور گسترده ای مصرف می شود نه تنها به عنوان منبع پروتئین گیاهی بلکه به عنوان یک ماده در بسیاری از غذاهای فرآوری شده یافت می شود. در این مقاله با اطلاعات جدید علمی درباره مضرات و فواید سویا، کالری و ارزش غذایی آن و همه نکات مهم دیگر آشنا می شوید.

سÙ?Û?ا

نکات جالب

  • سویا یکی از بقولات است که در سراسر جهان رشد می کنند و یکی از محصولات غذایی عمده جهان است
  • دانه سویا جزء حبوبات و از خانواده نخود است که امروزه اصلی ‌ترین مادسویاه غذایی در دنیاست
  • شیرسویا، یک نوشیدنی است که ممکن است با یا بدون افزودن کلسیم وجود داشته باشد
  • مواد غذایی حاصل از سویا شامل شیر سویا، توفو، سس سویا و روغن سویا می باشد
  • بیشتر سویاها به روغن تبدیل می شود یا به عنوان خوراک برای دام و یا مصرف انسان استفاده می شود
  • دو نوع اصلی دانه سویا که کشت می ‌شوند زرد و سیاه هستند. اختلاف تغذیه ای زیادی بین این دو وجود ندارد

سویا در حدود 5000 سال به عنوان یک محصول غذایی در آسیا مورد استفاده قرار گرفته است، اما تا قرن نوزدهم به ایالات متحده راه نیافت.

روش های مختلفی جهت آماده سازی سویا برای مصرف انسان وجود دارد. آنها ممکن است با نمک خورده شده و آب پز شوند یا اینکه در غذاهای مختلف استفاده شوند. سویا منبع غذایی خوبی برای گیاهخواران بشمار می آید. آنها همچنین در چین و ژاپن به عنوان ادامام نیز شناخته میشوند.

مزایا و مضرات بهداشتی سویا، توسط متخصصان تغذیه و پزشکان مورد بحث است. سویا حاوی طیف گسترده ای از اسیدهای آمینه و محتوای پروتئین بالاست که آن را به یک منبع مکمل ایده آل برای گیاهخواران و وگان ها تبدیل کرده است. بسیاری از مردم بر این باورند که سویا نباید در هیچ فرمی به نوزادان داده شود، زیرا ممکن است منجر به آلرژی شود، اما پزشکان و متخصصان تغذیه با این موضوع مخالفند.

بیش از 100 میلیون تن سویا در هر سال تولید می شود و ایالات متحده اولین تولید کننده بشمار می آید. آرژانتین و برزیل نیز نقش مهمی در تولید سویا دارند و نگرانی وجود دارد.

...

ادامه توضیحات را در لینک زیر بخوانید:

مضرات و فواید سویا، کالری و ارزش غذایی آن و همه نکات مهم دیگر

  • رادین حیدری
  • ۰
  • ۰

کره بادام زمینی با مواد مغذی زیادی که دارد باعث افزایش انرژی در بدن میگردد. علاوه بر این کره بادام زمینی غنی از کالری است که می تواند باعث افزایش وزن شود، پس شدیداً به افراد لاغر توصیه می شود. در این مطلب ما در مورد مزایای بادام زمینی برای سلامتی و نقش آن برای غلبه بر مشکل کبد چرب یا جلوگیری از آن صحبت میکنیم. این مطلب بر اساس جدیدترین یافته های علمی تهیه و تنظیم شده است.

باداÙ? زÙ?Û?Ù?Û?

بیماریهای کبد موجب مشکلات بالقوه در بدن از جمله نارسایی کبد می شود. با این حال، مرحله اولیه این مشکلات و بیماریها، کبد چرب است. از این رو اگر اقداماتی برای درمان کبد چرب انجام دهیم، موجب میشود که سلامت بزرگترین غده ما یعنی کبد برای تمام عمر حفظ شود.

اهمیت بادام زمینی

بادام زمینی یکی خوشمزه ترین و بهترین میان وعده های غذایی است. این شامل انواع مواد مغذی ضروری است و مزایای بسیاری، از جمله مدیریت کبد چرب (یک نوع بیماری شایع کبد) دارد. اگر می خواهید بهترین نتایج را بدست آورید، باید مطمئن شوید که بادام زمینی را در حد تعادل به عنوان بخشی از رژیم غذایی مصرف کنید، در حالی که با متخصص و دکتر خود در این مورد مشورت میکنید.

1-برای کبد مفید است

استئاتوهپاتیت غیر الکلی، بیماری کبد چرب غیرالکلی است و یک نوع هپاتیت مزمن به شمار می آید. این نوع بیماری بدون علامت است، اما در بعضی موارد، عوارض دیگری همچون نارسایی کبدی یا زخم کبدی ایجاد می کند. با این حال با استفاده از رژیم غذایی مناسب، از جمله مصرف بادام زمینی، بهبود سلامت کبد مورد انتظار خواهد بود. فقط فراموش نکنید که مصرف الکل را محدود و یا آن را ترک کنید و توصیه های غذایی را دنبال کنید. همچنین مصرف چربی های اشباع را محدود نمایید.

2- سطح کلسترول

هدف اصلی در درمان کبد چرب (با یا بدون مرحله التهابی) محدود کردن سطح کلسترول است. در اینجا بادام زمینی نقش مهمی ایفا میکند، به عنوان مثال یک اونس بادام زمینی از مجموع 14 گرم چربی، 1?9 گرم چربی در فرم اشباع و 11?3 گرم در شکل غیر اشباع دارد. انتخاب چربی های غیر اشباع به جای اشباع، سطح کلسترول بدن را کاهش می دهد. علاوه بر این، بادام زمینی با دارا بودن انواع دیگر مواد مغذی کاهنده کلسترول مانند فیتواسترول و فیبرهای غذایی، فواید بیشتری برای سلامت بیماران کبد چرب فراهم میکند.

...

توضیحات بیشتر را با کلیک بر روی لینک زیر بخوانید:

تاثیر بادام زمینی و کره آن بر کبد چرب، میزان مصرف و ...

  • رادین حیدری
  • ۰
  • ۰

سویا از بقولات بومی آسیا است و برای هزاران سال است که جزو رژیم غذایی سنتی آسیایی ها محسوب میشود. در واقع، شواهدی وجود دارد که سویا 9000 سال قبل از میلاد در چین رشد کرده است.

سÙ?Û?ا

امروزه، سویا به طور گسترده ای مصرف می شود و نه تنها به عنوان منبع پروتئین گیاهی بلکه جزئی از غذاهای فرآوری شده است. با این حال، سویا غذای بحث برانگیزی است- برخی میگویند که مزایای زیادی برای سلامتی دارد، در حالی که دیگران ادعا می کنند که ممکن است مضر باشد. در این مقاله، مواردی راجع به سویا مورد بررسی قرار می گیرد.

انواع مختلف سویا

1-محصولات دانه ی کامل سویا

به طور کلی محصولات سویا را می‌ توان به دو دسته بزرگ محصولات تخمیری و غیر تخمیری تقسیم کرد. شیر سویا و توفو نیز از دانه ی سویا ساخته میشوند. در حالی که دانه ی سویای کامل به ندرت در رژیم غذایی غربی خورده می شوند، ادامام یک غذای پرچرب با پروتئین بالا در غذاهای آسیایی است. شیر سویا از خیساندن لوبیای خشک سویا و آسیاب کردن آن بدست می‌آید. از آنجا که سویا گالاکتوز ندارد، در بچه‌های مبتلا به گالاکتوزمی و مبتلا به عدم تحمل لاکتوز، شیر بر پایه سویا و شیر گاو بدون لاکتوز می‌تواند جانشین خوبی به جای شیر مادر باشد. توفو همان پنیر سویا است که از دلمه شدن پروتئین شیر سویا به دست می‌آید. این منبع معمول پروتئین گیاهی در رژیم های گیاه خواری است.

2- سویا تخمیر شده

محصولاتی از قبیل سس سویا، تمپه، میسو، ناتو و تافوی تخمیری از دسته محصولات تخمیری سویا به حساب می‌آیند. سس سویا یک مایع قهوه‌ای تیره نمکی است که از تخمیر لوبیای سویا تهیه می‌شود. تمپه یک کیک سویا تخمیر شده است که در اندونزی تولید شد. اگر چه به اندازه ی توفو محبوب نیست اما آن را به عنوان یک منبع پروتئین در رژیم های گیاهی مورد استفاده قرار می دهند. میسو یک چاشنی سنتی ژاپنی ساخته شده از سویا، نمک و یک نوع قارچ است.

3- غذاهای فرآوری شده مبتنی بر سویا

سویا برای ساخت غذاهای فرآوری شده از جمله جایگزین های گوشتی در گیاه خواران و وگانها، ماست و پنیر استفاده می شود. این محصولات از جمله آرد سویا و روغن سویا در بسیاری از مواد غذایی بسته بندی شده استفاده می شود.

...

سایر خواص سویا را در لینک اصلی زیر بخوانید:

بطور کلی مصرف سویا برای سلامتی مفید است یا مضر؟

  • رادین حیدری