خواص خوراکی ها

معرفی خواص خوراکی ها

خواص خوراکی ها

معرفی خواص خوراکی ها

  • ۰
  • ۰

در این مطلب با کمک چندین مجله پزشکی معتبر در دنیا، خواص، مضرات و نحوه استفاده اصولی از دانه ای بنام چلغوز را برایتان توضیح می دهیم. توضیحات ارائه شده در این مقاله کاملا پشتوانه علمی دارند.

دانه کاج یا چلغوز، میوه یکی از انواع گوناگون درخت کاج است که در نواحی از ایران، پاکستان، افغانستان؛ و به ویژه نواحی از جنگلهای غرب هیمالیا یافت میشود. دانه کاج یا چلغوز شبیه میوه درختهای کاج است و دانه آن خوراکی و خوشمزه است. پر از کربوهیدرات و پروتئین بوده و مکمل غذایی مناسب برای بدن میباشد. این دانه ها را می توان به صورت خام و خشک یا سرخ شده و همچنین در سالاد استفاده کرد. چندین مزیت برای سلامتی بدن دارد. موارد زیر را جهت کسب اطلاعات بیشتر بخوانید.

حقایقی در مورد مواد غذایی دانه کاج یا چلغوز:

مقدار آب در چلغوز 28/2 درصد در هر 100 گرم. حدود 100 گرم از این خوراکی 673 کالری دارد. علاوه بر این، غنی از مواد معدنی، ویتامین ها و آنتی اکسیدانها است. 100 گرم چلغوز حاوی 13?69 گرم پروتئین و میزان قند موجود در این دانه فقط 3?59 در 100 گرم است؛ بنابراین، این آجیل به عنوان یک میان وعده سالم شناخته می شود. 100 گرم چلغوزحاوی 251 میلی گرم منیزیم و 16 میلی گرم کلسیم است. مقدار پتاسیم در این آجیل 597 میلیگرم در هر 100 گرم است. این دانه با فولیک اسید و آهن ذخیره میشود و بنابراین برای زنان باردار بسیار مفید است. جدا از این، چلغوزغنی از ویتامین A میباشد و برای بهبود بینایی مفید است.

13 مزیت شگفت انگیز دانه کاج یا چلغوز:

1- مفید برای دیابت:

خوردن چلغوز به صورت روزانه می تواند به کنترل دیابت نوع 2 کمک کند. افراد مبتلا به دیابت هنگامی که روزانه این آجیل را مصرف کنند، بهبود قابل توجهی در میزان قند و کاهش کلسترول دارند.

جدا از این، برای کنترل گلوکز و چربی های خون مفید است و به عنوان روغن های گیاهی و پروتئین برای بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 استفاده می شود. همچنین برای بهبود علائم دیابت بدون افزایش وزن بسیار مفید می باشد.

2- انرژی شما را افزایش می دهد:

چلغوز برای افزایش سطح انرژی بدن مفید است. برخی از مواد مغذی مثل روغن گیاهی، آهن و پروتئین موجود در این دانه می توانند سطح انرژی را افزایش دهند. چلغوز همچنین سرشار از منیزیم بوده و سطح مواد مغذی که منجر به خستگی میشود را کاهش میدهد. چلغوز همچنین به ساخت و تعمیر بافتهای بدن کمک می کند که در نتیجهء خستگی ایجاد شده اند. پروتئین موجود در آن سبب می شود که سوخت و ساز بدن آهستهتر شود و در نتیجه انرژی به مدت طولانیتری در بدن باقی بماند.

...

ادامه متن را در لینک اصلی زیر بخوانید:

چلغوز چیست؟ خواص، مضرات و نحوه اصولی مصرف آن که باید بدانید!

  • ۹۸/۰۵/۲۷
  • رادین حیدری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی