این مطلب نتیجه تحقیقات چندین مجله معتبر پزشکی و کاربردی در سطح دنیاست و در آن راجب خواص و مصرف اصولی موم عسل به طور علمی صحبت می کنیم.
مزایا و موارد استفاده موم زنبور عسل
من طرفدار موم زنبور عسل هستم؛ البته با توجه به کاربرد و مزایای آن. در خانه مقداری موم دارم و برای مقاصد مختلف (مثلاً مرطوب کردن لب) استفاده می کنم. موم ماده طبیعی شگفت انگیزی است که از بسیاری جهات به بهبود زندگی کمک میکند.
بررسی اجمالی موم عسل
موم از کندوی زنبورعسل و یا کندوی سایر زنبورها ساخته میشود. زنبورها تا حد زیادی، تقریباً 8 وعده عسل مصرف میکنند و 350،241 کیلومتر پرواز میکنند تا حدود 500 گرم موم تولید کنند. مخلوط کردن روغن گرده با موم عسل، موم سفید را به رنگ زرد یا قهوه تبدیل می کند. موم در رنگهای سفید، زرد و سفید شده در دسترس میباشد. موم زرد به طور مستقیم از لانه زنبور گرفته میشود، در حالی که موم سفید از موم زرد به دست می آید. نمونه های دستساز موم زنبورعسل شبیه موم طبیعی هستند.
- از موم میتوان به عنوان دارو برای کاهش کلسترول، درد و همچنین تورم (التهاب)، زخم، اسهال و سکسه استفاده کرد.
- در غذاها و نوشیدنی ها، موم سفید و موم خالص (موم زرد که با الکل عمل میآید)، به عنوان مواد تقویتی کاربرد دارد.
- موم زرد و سفید به عنوان ماده سفت کننده وغلیظ کننده در تولید وسایل آرایشی بکار برده میشود. موم خالص برای معطر کردن صابون و همچنین عطرسازی استفاده میشود. موم سفید و موم خالص برای جلا دادن به قرصها هم به کار میرود.
عوارض جانبی در صورت مصرف زیاد موم عسل
- کلسترول بالا
- درد
- زخم
- اسهال
- سکسکه
...
توضیحات تکمیلی را با کلیک بر روی لینک زیر بخوانید:
- ۹۸/۰۵/۲۷